Jdi na obsah Jdi na menu
 


sos-co dělat?

sos-co dělat?

Útěk                                                                       Ihned Pokud víte kde je myš schovaná,pokuste se ji vylákat na nějaký pamlsek.Umístěte do její blízkosti tmavou krabici(např.papíroví tubus)a sledujte,co se bude dít.Dlouhodobě  Klec pečlivě uzavírejte a místo výběhu ohraničte např.prkny či kartonem.Pokud myšku chováte v akváriu,musíte dávat pozor,aby nemohla po běhacím kole uniknout.Osu kola pravidelně třete jedlím olejem nebo máslem,aby se kolo při dotknutí otáčelo a nemohlo být příčinou útěku.

Nečekané potomstvo
Dlouhodobě Zjevně jste zakoupili samici,ktetrá měla již dříve kontakt se samcem.Zachovejte klid!Matka se o mladé postará sama.Nyní se k ubikaci moc nepřibližujte a k žrádlu podávejte krmeníbohaté na bílkoviny a pravidelně vyměnujte vodu.

Kousá vás myška?

Ihned Vyrušili jste zvíře z klidu?Či klec stojí na neklidném místě?To znamená pro zvíře stres-a myš se díky tomu brání.Dlouhodobě Pokud si vaše zvíře zdaleka nezvyklo na vás,pomůže jedině trpělivost.

Kousání drátů

Dlouhodobě Jestliže myš neustále okusuje dráty klece,nejspíš má málo možností se zabavit.Možná je klec moc malá nebo je v ní mnoho málo vybavení.Snad také potřebuje více výběhu.Dlouhé chvíle zažene též kolotoč.

©všechna práva vyhrazena


mys-a-drat.jpg